Unge klub aften i Fontænehuset

 

Torsdag d. 4. december kl. 18.30 – 21.00 holdes der informationsaften om unge klub aften i Fontænehuset, Skansegade 12 C, Frederikshavn.
 

Unge klub aften er et tilbud til psykisk sårbare unge i alderen 18 – 30 år, som kan have brug for at være sammen med andre unge. Måske er den unge uden netværk eller føler sig lidt ensom. Man behøver ikke ha’ tilknytning til Fontænehuset for at være med.
 

Vi mødes den første torsdag i hver måned fra kl. 18.30 – 21.00 i Fontænehuset. Der er ingen tilmelding så det er bare at møde op. Unge klub aften har eksisteret siden februar og der har været forskellig program hver gang. Vi har bagt fastelavnsboller, spillet spil og set film, ristet skumfiduser over bål. Vi har også været ude af huset til en guidet rundvisning i Kunstskoven.
 

Er du mentor for en ung eller på anden måde har kontakt til en ung, som kunne være interesseret i klub aftenen, så fortæl om informationsaftenen eller mød op sammen med den unge. Der vil, over en gang æbleskriver, blive fortalt mere om konceptet, målgruppe mm. ligesom der vil være nogle til stede, som har deltaget i klubaftenerne.
 

Er der spørgsmål kan disse rettes til Michael, Fontænehuset på tlf. 21849372.